Zoek naar bh's in de maat:
Deze lijn verwent je met champagne/roomkleurige microfibre, die soepel en stevig aanvoelt en die je goed kan dragen onder witte kleding! Met perfecte vrouwelijke details in satijn en kant en met kleine diamantjes. Heerlijke luxe om jezelf elke dag in te hullen.

De Luminous voedingsbh is luxe afgewerkt en heeft een hele a-cup waarmee je discreet kunt voeden. De borstband is stevig en mooi zacht uitgevoerd. De grotere cupmaten (verkrijgbaar tot en met een K-cup!) zijn uitgevoerd met drie rijen haakjes en wat bredere schouderbandjes voor extra stevigheid mét sexy look!

Deze bh uit de fashion collectie (Mystery Surrounded Her) is nu door HOTmilk opgenomen in de vaste collectie en permanent leverbaar bij www.MamaMea.nl in de maten 70B-85K en 90C-95K!

Let op: HOTmilk heeft een UK-maatvoering met dubbele cupmaten. Bestel bij ons je Nederlandse maat, je ontvangt dan de corresponderende UK-maat (bijv. 75DD labelmaat als je Nederlandse maat 75E besteld.) Heb je al een bh van HOTmilk en twijfel je welke maat te bestellen? Stuur ons een mailtje en we helpen je snel om de juiste maat te vinden.

| Meer

Video('s): HOTmilk
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,95 € 24,97
Aantal: Bestellen
Relevante producten