Zoek naar bh's in de maat:
Eclipse is een voedingsbh die eenvoudigweg getuigt van stijl, met een superieure ondersteuning en extreem comfortabel. Mooie satijnen cups, met zachte kant en een diamantje zorgen voor een luxe gevoel tijdens het dragen.

De cup van de Eclipse maakt de borsten mooi rond. De cup is glad en heeft op de borst een mooie rand hoge kwaliteit kant. Het kant is zeer elastisch en zie je niet door je kleding.

Doordat de buitenste baan van de cup doorloopt van het schouderbandje tot onder de borst, is de ondersteuning uitstekend. Bovendien zorgt dit ervoor dat de borst kleiner lijkt. Deze beuggelloze bh is ook voor dames met een grotere cup een aanrader.

De bh heeft een A-frame, waarbij er stof de bovenkant van de borst bedekt, voor extra stevigheid. Maar dit kan ook erg prettig zijn als extra 'bedekking' tijdens het voeden.

Verder heeft deze bh alle HOTmilk eigenschappen:
- Zes rijen met haakjes om de bh de gehele zwangerschap te kunnen dragen en daarna als voedingsbh te gebruiken
- Mogelijkheid om 1 tot 1,5 cupmaat verschil op te vangen met dezelfde bh
- Bredere schouderbandjes bij de grotere cupmaten
- Zachte 100% katoenen binnenzijde met blind afgewerkte naden voor optimaal draagcomfort.
- Goede ondersteuning zonder beugel, dus ook geschikt voor de nacht

Deze bh is bij MamaMea.nl verkrijgbaar van 70B tot en met 95K!

Aarzel niet om het mooie broekje bij deze bh ook aan te schaffen... Deze slip wordt je favoriet en draag je eindeloos!

Let op: HOTmilk heeft een UK-maatvoering met dubbele cupmaten. Bestel bij ons je Nederlandse maat, je ontvangt dan de corresponderende UK-maat (bijv. 75DD labelmaat als je Nederlandse maat 75E besteld.) Heb je al een bh van HOTmilk en twijfel je welke maat te bestellen? Stuur ons een mailtje en we helpen je snel om de juiste maat te vinden.

| Meer

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 46,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten