Zoek naar bh's in de maat:
Dotty is een voedingsbh van het merk Freya, wat speciaal bedoeld is voor dames met grotere cupmaten. Deze vrolijke bh heeft een hele cup met een A-frame (er blijft stof over je borst zitten tijdens het voeden). De bh heeft zachte, brede bandjes en de stof is van een sneldrogendmateriaal wat superglad en licht draagt. Het leuke randje met kant maakt deze bh een vrolijke keuze!

Let op: deze bh is op 4 standen te dragen en heeft een extra stevige cup. Als je deze bh speciaal voor de borstvoedingsperiode koopt, pas deze dan tenminste 8 dagen na de geboorte (onze ruiltermijn is 30 dagen, dus je kunt de bh al bestellen ruim voor die tijd, zodat je hem wel alvast in huis hebt!). Zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van dit vrolijke setje.

Deze bh is bij MamaMea.nl verkrijgbaar in de volgende maten:
65D tot en met 85L,
90D tot en met 90I
Staat jouw maat er niet (meer) tussen? Mail of bel ons dan om te informeren naar de levertijd, deze is doorgaans 7 dagen.

Bij deze bh is een plezierig shortje te verkrijgen in dezelfde licht dragende stof.

Let op: Freya heeft een UK-maatvoering met dubbele cupmaten. Bestel bij ons je Nederlandse maat, je ontvangt dan de corresponderende UK-maat (bijv. 75DD labelmaat als je Nederlandse maat 75E besteld.) Heb je al een bh van Freya en twijfel je welke maat te bestellen? Stuur ons een mailtje en we helpen je snel om de juiste maat te vinden.

| Meer

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,95 € 24,97
Aantal: Bestellen
Relevante producten