Zoek naar bh's in de maat:
Rosie is een zwangerschaps- en voedingsbh van het merk Freya, wat zich speciaal richt op dames met grotere cupmaten. Deze vrouwelijke witte bh hebben we speciaal voor de zomer ingekocht.

De fijne kant over de gehele cup past perfect bij de romantische trend van dit moment. De sluiting van de cup is weggewerkt onder een strikje en het contrasterende strikje tussen de borsten maakt deze mooie bh helemaal af. De bh heeft zachte, brede bandjes en de stof is van een super stevig materiaal.

De binnenkant van de bh is van zachte stof die vocht goed opneemt en van de huid weg houdt om broeien te voorkomen. De bh heeft een hele cup met een A-frame (er blijft stof over en om je borst zitten tijdens het voeden, voor extra stevigheid). 

Let op: deze bh is op 4 standen te dragen en heeft een extra stevige cup. Als je deze bh speciaal voor de borstvoedingsperiode koopt, pas deze dan tenminste 8 dagen na de geboorte (onze ruiltermijn is 30 dagen, dus je kunt de bh al bestellen ruim voor die tijd, zodat je hem wel alvast in huis hebt!).

Deze bh is bij MamaMea.nl verkrijgbaar in de volgende maten: 65D tot en met 85L, 90D tot en met I. Staat jouw maat er niet (meer) tussen? Mail of bel ons dan om te informeren naar de levertijd, deze is doorgaans 7 dagen. Bij deze bh is een shortje te verkrijgen in dezelfde prettig dragende stof.

Let op: Freya heeft een UK-maatvoering met dubbele cupmaten. Bestel bij ons je Nederlandse maat, je ontvangt dan de corresponderende UK-maat (bijv. 75DD labelmaat als je Nederlandse maat 75E besteld.) Heb je al een bh van Freya en twijfel je welke maat te bestellen? Stuur ons een mailtje en we helpen je snel om de juiste maat te vinden.

| Meer

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 54,95
Aantal: Bestellen
Relevante producten